+1
Nebude realizováno

Znázornit informaci, že v záznamu je někdo jiný a mohu mít problém s následným uložením

Anonymní Před 2 roky aktualizováno od RAYNET Před 2 roky 1

stává se nám, že pracuje víc lidí v jednom záznamu a po té, co dokončí práci to zahlásí, že mezitím záznam někdo změnil, bylo by dobré mít nějakou notifikaci, že daný případ má otevřen/otevřel někdo jiný a bylo by vhodné práci uložit

Jméno a příjmení:
Jiri Melichercik
Nebude realizováno

Toto je technicky nereálné, protože změny v záznamech jsou k nám ukládány na servery až ve chvíli, kdy kliknete Uložit.Takže nemáme podle čeho rozeznat, že je někdo na záznamu a edituje jej.

Pokud Vám záznam někdo upraví a Vy kliknete Uložit, tak se zobrazí hláška, kde doporučuji vybrat Vrátit se zpět k mým úpravám >> pak doporučuji Vaše úpravy zkopírovat do schránky a nakonec je změnit, jak potřebujete. 

Ať se to povede, za RAYNET Zuzka

Komentování vypnuto